Vijesti / Društvo
Društvo
BOGATSTVO MJESTA Kotoripske udruge za svoje aktivnosti iz proračuna će dobiti 440 tisuća kuna
Marko Habuš

POTPISANI UGOVORI

BOGATSTVO MJESTA Kotoripske udruge za svoje aktivnosti iz proračuna će dobiti 440 tisuća kuna

Najviše sredstava dobivaju NK Graničar - 150 tisuća kuna i Limena glazba Općine Kotoriba - 75 tisuća kuna

U vijećnici Općine Kotoriba u srijedu, 13. ožujka potpisani su ugovori o dodjeli financijskih sredstava općinskim udrugama za redovitu djelatnost u 2019. godini, a koje će one dobiti na osnovi prijava na natječaj. Ugovore je s predstavnicima udruga u ime Općine Kotoriba potpisao načelnik Ljubomir Grgec.

Sukladno odredbama ove Odluke, osigurat će se sredstva za programe, odnosno projekte koje je predložilo Povjerenstvo za ocjenjivanje programa i projekata prijavljenih na Javni natječaj, a za što su sredstva osigurana u proračunu Općine Kotoriba za 2019. godinu i to 310 tisuća kuna za programe i projekte sportskih udruga, 102 tisuća kuna za programe i projekte udruga u kulturi te 30.500 kuna za programe i projekte ostalih udruga što je ukupno 442.500 kuna.Od sportskih udruga najviše je dobio NK Graničar - 150 tisuća, Košarkaški klub Kotoriba dobiva 40 tisuća, SRD Som 32 tisuće, STK Kos Kotoriba 30 tisuća, SRD Žužička 21 tisuću, MNK Klub 75 22 tisuće i TK Kotoripski begači 15 tisuća kuna. Limena glazba dobiva 75 tisuća, KUD-u Kotoriba ide 20 tisuća, a Mažoretkinjama 7 tisuća kuna.

Lovci Jarebice, Društvo naša djeca, Udruga umirovljenika i Društvo žena će dobiti po 5 tisuća, Moto klub Rolling Fish 4 tisuće kuna, UDVDR 3.500, Moto klub Rolling Fish 4 tisuće kuna i Udruga Roma za bolje sutra 1.500 kuna. Sredstva iz kotoripskog proračuna dobit dobit će i Udurga slijepih Međimurske županije 500 kuna i Udruga osoba s tjelesnim invaliditetom 1.000 kuna.

Na potpisivanju ugovora je bio i zamjenik načelnika Roberto Ujlaki, dok je načelnik Grgec svim zahvalio što ime Kotoribe promiču na brojnim događanjima i manifestacijama te kako su upravo oni bogatstvo mjesta.

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!