POTPISANI UGOVORI

BOGATSTVO MJESTA Kotoripske udruge za svoje aktivnosti iz proračuna će dobiti 440 tisuća kuna

Najviše sredstava dobivaju NK Graničar - 150 tisuća kuna i Limena glazba Općine Kotoriba - 75 tisuća kuna

U vijećnici Općine Kotoriba u srijedu, 13. ožujka potpisani su ugovori o dodjeli financijskih sredstava općinskim udrugama za redovitu djelatnost u 2019. godini, a koje će one dobiti na osnovi prijava na natječaj. Ugovore je s predstavnicima udruga u ime Općine Kotoriba potpisao načelnik Ljubomir Grgec.

Sukladno odredbama ove Odluke, osigurat će se sredstva za programe, odnosno projekte koje je predložilo Povjerenstvo za ocjenjivanje programa i projekata prijavljenih na Javni natječaj, a za što su sredstva osigurana u proračunu Općine Kotoriba za 2019. godinu i to 310 tisuća kuna za programe i projekte sportskih udruga, 102 tisuća kuna za programe i projekte udruga u kulturi te 30.500 kuna za programe i projekte ostalih udruga što je ukupno 442.500 kuna.

Od sportskih udruga najviše je dobio NK Graničar – 150 tisuća, Košarkaški klub Kotoriba dobiva 40 tisuća, SRD Som 32 tisuće, STK Kos Kotoriba 30 tisuća, SRD Žužička 21 tisuću, MNK Klub 75 22 tisuće i TK Kotoripski begači 15 tisuća kuna. Limena glazba dobiva 75 tisuća, KUD-u Kotoriba ide 20 tisuća, a Mažoretkinjama 7 tisuća kuna.

Lovci Jarebice, Društvo naša djeca, Udruga umirovljenika i Društvo žena će dobiti po 5 tisuća, Moto klub Rolling Fish 4 tisuće kuna, UDVDR 3.500, Moto klub Rolling Fish 4 tisuće kuna i Udruga Roma za bolje sutra 1.500 kuna. Sredstva iz kotoripskog proračuna dobit dobit će i Udurga slijepih Međimurske županije 500 kuna i Udruga osoba s tjelesnim invaliditetom 1.000 kuna.

Na potpisivanju ugovora je bio i zamjenik načelnika Roberto Ujlaki, dok je načelnik Grgec svim zahvalio što ime Kotoribe promiču na brojnim događanjima i manifestacijama te kako su upravo oni bogatstvo mjesta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije