NEZADOVOLJAN ČITATELJ IZ PRIBISLAVCA

FOTO KRITIKA ‘A JE TO na Pribislavski način: Dio šahta koji je stršio na ulicu je izrezan i problem je riješen?’

- Nikako ne mogu shvatiti da je netko mislio i u konačnici realizirao takav način rješenja problema - napisao je

U našu redkaciju javi ose čitatelj (podaci poznati uredništvu) koji je nezadovoljan sanacijom šahta koji strši na glavnu pometnicu u Ulici braće Radić (na ulazu u Pribislavec iz smjera Čakovca). Njegovu kritiku prenosimo u cijelosti.

– Ne znam kako bi opisao ovaj slučaj i kojim riječima bi okarakterizirao ovaj čin. Nakon više godina u kojima su nadležni u Općini Pribislavec upozoravani da se dio poklopca šahta na glavnoj cesti nalazi i dijelom tj. strši na glavnu pometnicu u Ulici braće Radić (na ulazu u Pribislavec iz smjera Čkovec) konačno je riješen i taj problem. I to na neviđeno orginalan način.

Kaže, kako je jednostavno dio koji je stršio na glavnu prometnicu izrezan i time je riješen problem. Nikako ne mogu shvatiti da je netko mislio i u konačnici realizirao takav način rješenja problema.

U svakom slučaju i laiku je ovdje potpuno jasno da sanacija ovakvog problema na ovakav način nije u skladu sa strukom. Prvo šaht nije bio postavljen na propisni način te je bio uzrok puno prometnih nesreća zadnjih godina na toj dionici glavne ceste, da bi sad opet na ovakav orginalan način netko odlučio riješiti taj problem. A JE TO na Pribislavski način – napisao je čitatelj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije