Vijesti / Društvo
Društvo
POZNATI FESTIVAL U BREZJU Forestland objavio prve izvođače, ljeto će gorjeti!
Forestland Festival

PRVI IZVOĐAČI

POZNATI FESTIVAL U BREZJU Forestland objavio prve izvođače, ljeto će gorjeti!

Mauro Picotto, Ruben de Ronde, Lawrence Klein, Saberz i Ferreck Dawn, prva su izvođački koji dolaze na 7. festival elektronske glazbe Forestland u Međimurju!

Pitoreskno Brezje, mjesto od samo nekoliko stotina stanovnika ponovo će biti dom desetinama glazbenika i DJ-eva iz svih krajeva svijeta! Italija, Nizozemska, Mađarska i Hrvatska prve su zemlje čije predstavnici dolaze na #Forestland! Od podneva u petak 19. sve do podneva u nedjelju 21. srpnja dolinom Bedekovićevih graba odjekivat će zvukovi elektroničke glazbe.

Iz Nizozemske nam stiže Ferreck Dawn, producent i DJ s hitovima poput “In Arms” i “Love Too Deep” Hrvatima najpoznatiji po suradnji s labelom Defected. Uz Ferreck Dawna u petak će na main “Forestland” flooru nastupati kao headliner Ruben de Ronde, DJ koji kroz A State of Trance i suradnju s Arminom sigurno kreće na put prema glazbenim zvijezdama. S nastupima na festivalima poput Ultre, Tomorrowlanda, EDC Vegas i mnogih A State of Trance evenata, Ruben de Ronde zasigurno će vas sve iznenaditi i rasplesati.Najveće iznenađenje Forestlanda je Mauro Picotto, talijanski DJ koji se u Hrvatsku vraća gotovo pola desetljeća od posljednjeg nastupa. Komodo, Pulsar, Iguana, Lizard i mnogi drugi hitovi dobro su poznati svim ljubiteljima ove glazbe, a njegov glazbeni put vodi vas od dancea, techna, trancea na putovanje preko svih granica.   Mauro Picotto je najveću slavu stekao krajem 90-ih kao nezaobilazan DJ na svim svjetskim top destinacijama, dok je u 2000. bio dio nezaobilazne Ibize gdje je srijedom imao svoju večer, dok mu nastupi broje Love Parade,  Creamfields, Ultru, Time Warp i Awakenings te brojne druge nastupe.Čast biti prvo ime iz Hrvatske na Forestlandu ove godine pripast će šibenskom samozatajnom istraživaču oprečnosti Lawrence Kleinu. Neopterećen žanrovima i uz stalnu prilagodbu atmosferi, publici i prostoru Lawrence Klein zadržava svoj prepoznatljivi zvuk uz vješto baratanje novim stilovima.Uz velik broj DJ-eva, Forestland ove godine uvodi i dva noviteta, Live Act Stage te koncept #AfterAfter gdje će najžešći partijaneri produžiti svoje #Forestland iskustvo.  

Ulaznice po 100 kuna potražite u sustavima www.ticket2go.hr ili na prodajnim mjestima #ticket2go. 

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!