Vijesti / Društvo
Društvo
DVD ČEHOVEC Mario Vrbanec nagrađen za poseban doprinos, Dalibor Čavlek za 30 godina rada
Studio VIPRO

SKUPŠTINA

DVD ČEHOVEC Mario Vrbanec nagrađen za poseban doprinos, Dalibor Čavlek za 30 godina rada

U društvo je primljen novi član - Zdravko Kvakan

U subotu, 2. ožujka u prostorijama Društvenog doma Čehovec održana je 88. redovna izvještajna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Čehovec. Skupštinu je otvorio i vodio, sukladno Statutu društva, predsjednik Mario Vrbanec, a na njoj je bilo prisutno četrdesetak domaćih članova društva.

Skupštinu su pozdravili i gosti, zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Čehovec Matija Strahija, predstavnik Vatrogasne zajednice Međimurske županije Andreas Lisjak, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Preloga Josip Posavec, predstavnik Nogometnog kluba ČSK Čehovec i kum zastave Dragutin Švenda, predstavnica Udruge žena Čehovec Branka Hajdinjak te predstavnici prijateljskih dobrovoljnih vatrogasnih društava iz okolice, ali i prijatelji iz DVD - a Gornje Jesenje te mještani Čehovca.

Skupština DVD-a Čehovec Fotogalerija

Nakon otvaranja skupštine, izvješće Upravnog odbora i zapovjednika za proteklu 2018. godinu podnio je predsjednik Mario Vrbanec. Opisana je povijest samog društva, broj članova i aktivnosti koje je društvo provodilo tijekom protekle godine. Također je spomenuto da nije bilo požara tijekom godine, što je dokaz da je protupožarna preventiva dobro izvršena te da je osvještenost mještana u vezi potencijalnih opasnosti od požara na visokoj razini.

DVD Čehovec je prošle godine uspješno organizirao natjecanje vatrogasnih ekipa sa područja Vatrogasne zajednice Grada Preloga, koje se održalo u mjesecu lipnju u sportskom parku u Čehovcu. Pohvaljen je i rad ženske A i muške A ekipe koje su se tradicionalno plasirale na županijsko natjecanje. Izvješće blagajnika je podnio Matija Strahija, dok je prijedlog financijskog plana za 2019. i 2020. te program rada pročitao zapovjednik Velimir Švenda. Izvješće Nadzornog odbora pročitao je Dejan Purić.

Na kraju je diplomu za zvanje vatrogasac primio Vanja Novak, dok su spomenice za 10 godina rada u DVD-u Čehovec primili Martina Švenda i Marjan Kučinić, za 20 godina rada Matija Strahija i Mario Vrbanec, a za 30 godina rada spomenicu je dobio Davor Čavlek.

Nagradu za poseban doprinos radu primio je predsjednik Mario Vrbanec, a u društvo je primljen novi član Zdravko Kvakan.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!