promocija točenog piva

CARLSBERG CROATIA Magmini kupci i zaposlenici uživali u obilasku pivovare u Koprivnici

Tom prilikom posjetitelji su se upoznali s tehnologijom proizvodnje piva, i osobito s mogućnostima i prednostima točenog piva iz asortimana Carlsberg Croatia

Magma je za svoje kupce i zaposlenike u sklopu promocije točenog piva u suradnji s prodajnim timom Carlsberga organizirala posjetu Carlsbergovoj tvornici u Koprivnici.

Posjeta je upriličena povodom projekta kroz koji se u objektima koje snabdijeva Magma, a toče točeno pivo iz asortimana Carlsberga nagrađuje najbolje potrošače pa su oni tako u mogućnosti osvojiti personaliziranu kriglu za još veći užitak kod ispijanja piva u svom omiljenom ugostiteljskom objektu. Na taj način su priliku za obilazak pivovare dobili i najbolji potrošači objekata koji sudjeluju u ovoj promociji. 

Tom prilikom posjetitelji su se upoznali s tehnologijom proizvodnje piva, i osobito s mogućnostima i prednostima točenog piva iz asortimana Carlsberg Croatia. 

Nakon povratka dojmovi kupaca bili su izuzetno pozitivni, a Carlsberg Croatia je potvrdio svoju viziju da su posvećeni oduševljavanju svojih kupaca najkvalitetnijim proizvodima i uslugama, donoseći zabavu i zadovoljstvo svojim potrošačima kroz inovativan i dinamičan duh. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije