Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Vatrogasci iz Domašinca u planu imaju kupiti novo kombi vozilo
DVD Domašinec

GODIŠNJA SKUPŠTINA

FOTO Vatrogasci iz Domašinca u planu imaju kupiti novo kombi vozilo

Na godišnjem skupu se okupilo preko 120 vatrogasaca, uzvanika i gostiju

Skupština DVD-a Domašinec, održana je u subotu, 23. veljače 2019. godine u tamošnjem Domu kulture. Na Skupštini se okupilo preko 120 vatrogasaca, uzvanika i gostiju te vatrogasci iz FF Gniebing Republika Austrija.

Godišnja skupština DVD-a Domašinec Fotogalerija

Uz redovna izvješća o radu DVD-a Domašinec za 2018. godinu, prisutne su pozdravili načelnik Općine Domašinec Mario Tomašek, a ispred VZMŽ tajnik zajednice Nikola Besedić. Glavni naglasak stavljen je na kapitalnu investiciju za 2019. godinu a to je kupnja novog kombi vozila za prijevoz vatrogasaca - posebno vatrogasne mladeži i podmladka.

Podijeljena su prigodna priznanja i to za vatrogasno zvanje: Ispitani Vatrogasac primili su - Monika Kinderić, Ines Mezga i Patrik Mihalec, Vatrogasac I. klase: Patrik Jankulija i Patrik Mihalec, Vatrogasni časnik - Ivana Kovač, Voditelj vatrogasne mladeži: Patrik Mihalec, specijalnost sprave za zaštitu dišnih organa: Ivan Jančec, Alen Zadravec i Robert Filipović.

Spomenicu za 10 godina rada u DVD-u primili su: Miro Lackovic i Miljenko Mimi Kinderić, 20 godina - Mihael Kanižaj, 40 godina - Slavko Ovčar i za 50 godina: Ivan Lisjak, Ivan Novak, Ivan Kovač i Stjepan Katanec.

Ekipa kategorije Mladeži žena primile su Pohvalnice, dok je Ekipa Muški B 50+ primila statue Vatrogasca za doprinos u 2018 godini. Posebne Plakete uručene su Josipu Joci Barbasu i FF Gniebing. Svim nagrađenima iskrene čestitke!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!