Umiljati glasovi iz sjene

PJESMOM DALE OBOL Vokalna skupina medicinskih sestara uljepšala Međunarodni simpozij u Čakovcu

Vokalna skupina Hrvatske komore medicinskih sestara - Podružnica Međimurske županije u svom kratkom postojanju zabilježila je vrijedne nastupe

U povodu obilježavanja blagdana svetog Blaža, 3. veljače, zaštitnika grla i oboljelih od bolesti grla, Hrvatska zajednica laringektomiranih osoba u suradnji sa Županijskom ligom protiv raka Čakovec, Zavodom za javno zdravstvo Međimurske županije te Odjelom za otorinolaringologiju Županijske bolnice Čakovec organizirala je 29. Međunarodni simpozij laringektomiranih osoba koji se održao u Čakovcu od 1. do 3. veljače.

Iz sjene svih tih događanja izronila je Vokalna skupina Hrvatske komore medicinskih sestara – Podružnica Međimurske županije. Simpozij su otvorile himnom Republike Hrvatske. Nakon pozdravnih govora, otpjevale su dvije međimurske pjesme – Z Međimurski zdenci i Ljubav se ne trži niti ne kupuje.

U znak sjećanja na Simpozij i svoj nastup, Vokalna skupina uručila je Hrvatskoj zajednici laringektomiranih osoba mali dar za uspomenu.

– Također se zahvaljujemo za primljenu diplomu Županijske lige protiv raka. Ponosne smo da su reakcije pozitivne što nam daje dodatni vjetar i elan da budemo bolje, da podupiremo jedna drugu, da uživamo u pjevanju i uveseljavamo druge – poručili su umiljati glasovi žena koje na svojim svakodnevnim obvezama isto tako djeluju. Za sklad njihov glasova brine njihova dirigentica Stella Cimerman.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije