bilo je to na Valentinovo

FOTO 500-tinjak članova DOSTI Čakovec proslavilo Valentinovo u čakovečkom Restoranu Kristal

500-tinjak razdraganih koji su unatoč svojim zdravstvenim tegobama pokazali kako se veseli i raduje svakom novom danu i slavlju

U četvrtak, 14. veljače, popodne već na ulazu u čakovečki Restoran Kristal srdačna dobrodošlica i darovi u znaku Dana zaljubljenih. Dar ruku domaćina Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije i njihovih gostiju.

A bili su tu učenici i učitelji čakovečkog Centra za odgoj i obrazovanje, Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, Udruge osoba s tjelesnim oštećenjima, Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec, a bili su tu i njihovi gosti iz srodne udruge slovenske općine Lendava.

Uz njih tu su bili članovi njihovih obitelji i posebni gosti, dr. sc. Sonja Tošić Grlač, pročelnica UO za zdravstvo i socijalnu skrb Sonja Tošić Grlač i dogradonačelnik Čakovca Zoran Vidović koji su se prigodnim riječima obratili nazočnima nakon pozdravnog govora predsjednice udruge domaćina Marije Puklek. Zajednička poruka tih riječi je bila – Nek živi ljubav!

Bilo je to popodne na kojem se je okupilo blizu 500-tinjak razdraganih koji su unatoč svojim zdravstvenim tegobama pokazali kako se veseli i raduje svakom novom danu i slavlju. 

Svemu tome je prethodio kulturni program folkloraša i recitatora Udruge. Programom su svi ostali oduševljeni pa se pljesak nije dugo stišavao, a nije se stišavao niti poslije svakog plesa kojem su mnogi prionuli. Uz to održana je bogata tombola za koje su zgoditke priskrbili mnogi sponzori i donatori.

– Ovo je 20. godina kako se okupljamo uz taj dan koji je za nas poseban jer svi ovi ljudi, ova djeca ljube i vole na poseban način iz čije ljubavi isijava neka druga, posebna toplina – rekla je predsjednica Puklek. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije