DJEČJI VRTIĆ VESELA LOPTICA PRELOG

FOTO Svadbena bajka u Veseloj loptici: Zmajići priredili prvo vjenčanje povodom Valentinova

Predstava je imala sve elemente pravog vjenčanja: mladoženju i mladu, kumove, svećenika, buket, prvi ples, svadbenu tortu... Svaka čast za ideju i odlično organizirane svatove!

– Stigao je i taj divan dan, naše prvo vjenčanje povodom Valentinova! Svečano ozračje zavladalo je vrtićem, najdraži gosti zauzeli su svoja mjesta te su svi s nestrpljenjem čekali dolazak mladenaca. Svećenik je pripremio svoj govor, kumovi su pružili svoju podršku, a mladenci su izrekli svoje sudbonosno DA.

Nakon formalnog dijela, slijedila je zabava uz pjesmu, ples i finu tortu. S obzirom da su se jako umorili, naši najmlađi gosti krenuli su na zasluženi odmor, dok starije skupine svoju zabavu nastavljaju u vrtićkim prostorijama!Gostima i mladencima želimo puno sreće i ljubavi, a nama da vrtić i dalje bude ispunjen radošću i veseljem! – opisali su današnji događaj iz Dječjeg vrtića Loptica Prelog.

Kako doznajemo, riječ je o predstavi koju je osmislila najstarija vrtićka skupina Zmajići zajedno s odgojiteljicama. Predstava je imala sve elemente pravog vjenčanja: mladoženju i mladu, kumove, svećenika, buket, prvi ples, svadbenu tortu… Mališani su uživali, a pohvale putem društvenih mreža stižu sa svih strana. I mi ćemo ih pohvaliti – svaka čast za ideju i odlično organizirane svatove!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije