Vijesti / Društvo
Društvo
DONJA DUBRAVA Studenti javite se - Općina svima daje novčane potpore od tisuću kuna!
Ilustracija

BRIGA ZA MLADE

DONJA DUBRAVA Studenti javite se - Općina svima daje novčane potpore od tisuću kuna!

Financijska potpora se dodjeljuje svim redovnim i izvanrednim studentima s prebivalištem na području Općine Donja Dubrava koji su u statusu redovnog ili izvanrednog studenta

Temeljem Odluke, Jedinstveni upravni odjel Općine Donja Dubrava raspisao je javni poziv za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim i izvanrednim studentima za akademsku godinu 2018./2019.

Jednokratna financijska potpora iznosi 1.000,00 kuna, dodjeljuje se svim redovnim i izvanrednim studentima s prebivalištem na području Općine Donja Dubrava koji su u statusu redovnog ili izvanrednog studenta (osim izvanrednih studenata koji obrazovni program pohađaju uz rad) akademske godine 2018./2019. upisani na bilo koju javnu visokoškolsku ustanovu u Republici Hrvatskoj, Europskoj uniji ili u inozemstvu te pod istim uvjetima i onima koji su upisani na privatne visokoškolske ustanove s pravom javnosti.

Pravo na isplatu potpore studenti ostvaruju prijavom na javni poziv uz dostavu sljedeće dokumentacije: popunjenog i potpisanog obrasca prijave, preslike osobne iskaznice i originala potvrde visokoškolske ustanove o upisu u akademsku godinu 2018./2019. u statusu redovnog ili izvanrednog studenta. Prijave se šalju poštom ili osobno do 8. ožujka.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!