DIJAMANTNI PIR

LJUBAV MOŽE SVE Šezdeset godina braka Karoline i Ivana Obadić iz Male Subotice

Šestero djece podarilo im je 13 unuka. Ivan je bio poznati međimurski obrtnik-električar, a Karolina je još uvijek agilna - koristi se mobitelom i vozi automobil

Bračni par Karolina i Ivan Obadić proslavili su prije nekoliko dana šezdeset godina braka, točnije 7. veljače 2019. Vjenčali su se upravo na taj datum u župnoj crkvi u Maloj Subotici 1959. godine.

Karolina je rođena 1939., a Ivan 1936. godine, oboje su iz Male Subotice gdje i dan danas žive u obiteljskoj kući u kojoj su podigli šestero djece – Mirjanu, Blaženku, Srećka, Marinka, Spomenku i Ivanu, koji su im podarili i trinaestero unuka.

Uzbudljiv je bio život obitelji Obadić, posebno Ivana koji je bio poznati obrtnik-električar diljem Međimurja, a i šire. Karolina je još uvijek izuzetno agilna – koristi se mobitelom i vozi automobil, a brine se i o domaćim životinjama.

U njihovu životu, kao i u životu svakog čovjeka, bilo je teških trenutaka, ali ljubav, razumijevanje i vjernost nadvladali su sve poteškoće koje je pred njih postavljao život.

– Uz ljubav, strpljenje, poštovati i podnositi jedno drugo – to je najvažnije i to nas je održalo zajedno svih 60 godina – kažu mladenci. 

U društvu obitelji, djece i unuka proslavili su šezdeset godina zajedničkog bračnog putovanja. Neka im je zdravlja i sreće!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije