Vijesti / Društvo
Društvo
BRAVO! Plesačice iz skupine Flik Šenkovec najbolje na natjecanju 'Hrvatska pleše'!
PR fotografija

sudjelovalo 20 grupa

BRAVO! Plesačice iz skupine Flik Šenkovec najbolje na natjecanju 'Hrvatska pleše'!

Plesačice iz skupine Flik Šenkovec bile su najbolje s točkom Avatar, čiju koreografiju su osmislile Tatjana Stojiljković i Tijana Tkalčec

Trgovački centar Lumini protekle je nedjelje postao plesni podij kojim je cijeli dan vladalo veselje, dobra glazba, plesne papučice i predivni kostimi, mnogo riječi potpore i bodrenja među plesačima te srdačan pljesak publike.

Ukupno 20 grupa sudjelovalo je u plesnom natjecanju „Hrvatska pleše“, a podijeljeno im je više od 200 medalja i pehara. Plesalo se u grupama mini, djeca i juniori, a plesači su pokazalo umijeće u disciplinama acro, hip-hop, balet, modern, urban i jazz, solo i u grupi.

Najbolje su bile male i velike plesačice iz skupine Flik Šenkovec s točkom Avatar, čiju koreografiju su osmislile Tatjana Stojiljković i Tijana Tkalčec. Ista grupa osvojila je i drugo mjesto s točkom Flamenco te nagradu za najbolju kostimografiju.

Treće mjesto osvojile su plesačice iz Plesno-manekenskog studija Lena Divas Star s točkom Emergency, koreografkinje Lene Radanović. Posebno zanimljiv dio programa je bio i plesni battle, odnosno sučeljavanje plesnog umijeća malih i velikih plesača različitih disciplina, na pjesmu po odabiru žirija.

Nedjelju u centru Lumini začinio je i Twisti, maskota igraonice Twister koji se družio s malim posjetiteljima i dijelio slatke poklončiće te se usput poslikao pored velikog Lumini srca od crvenih balona kako bi sudjelovao u Lumini Valentinovo FOTO natječaju i osvojio vrijedne nagrade. Više informacija o FOTO natječaju i ostalim aktivnostima u centru Lumini možete naći na www.lumini.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!