Vijesti / Društvo
Društvo
ULAZNICE ZA BALAŠEVIĆA Fanovi optužuju gradonačelnika da je zakupio cijeli parter. Kovač: 'Ni ja nisam uspio kupiti ulaznice'
Borna Filic/PIXSELL

'STRKA' OKO ULAZNICA

ULAZNICE ZA BALAŠEVIĆA Fanovi optužuju gradonačelnika da je zakupio cijeli parter. Kovač: 'Ni ja nisam uspio kupiti ulaznice'

Kružile su informacije da je gradonačelnik Kovač zakupio cijeli parter, a on to odbacuje i dodaje da nije potrebno u svemu tražiti zavjere i urote

Koncert koji će u travnju u Čakovcu održati Đorđe Balašević izazvao je ogroman interes njegovih fanova u Međimurju. Prodaja ulaznica krenula je danas u 10 sati, a neki su na dragocjeni papirić čekali već od jutarnjih sati ispred Centra za kulturu. 

Mnogi od njih nisu imali sreće i ostali su bez ulaznica, no ubrzo potom objavljeno je da će Balašević nakon koncerta u subotu, 13. travnja, održati još jedan, u nedjelju, 14. travnja. Ulaznice i za taj koncert rasprodane su u rekordnom roku.

Vezana vijest

Đorđe Balašević OGROMAN INTERES PLANULE U REKORDNOM ROKU Rasprodane ulaznice za oba Balaševićeva koncerta u Čakovcu!

Naši čitatelji izrazili su nezadovoljstvo organizacijom prodaje karate kroz komentare na našoj Facebook stranici, a nekolicina njih nam se i javila. Neki od njih prozivaju gradonačelnika Grada Čakovca Stjepana Kovača, koji je, prema njihovim navodima, zakupio cijeli parter. O čemu se radi, provjerili smo u Gradu Čakovcu.

Gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač objave na nekim društvenim mrežama o tome da je zakupio cijeli parter Centra za kulturu Čakovec za koncert Đorđa Balaševića, odbacuje kao lažne i neistinite. Također, Grad Čakovec ni Centar za kulturu Čakovec nisu organizatori koncerta, već je dvoranu zakupila osoba iz Pule koja i organizator.

Kako je rekao, i on osobno nije uspio kupiti karte za koncert, a planirao je nekoliko.

- No, za to ne okrivljujem nekoga tko s organizacijom nema nikakve veze, jer znam da u dvoranu može stati samo petstotinjak osoba, a interes za taj koncert je očekivano ogroman. Nije potrebno u svemu tražiti zavjere i urote, pogotovo za nešto optuživati i pribijati na stup srama osobe koje s koncertom nemaju nikakve veze, pa čak i ako su one gradonačelnik, završio je Kovač te poželio dobar provod svima onima koji su uspjeli kupiti karte.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!