popularizacija plesa

LATINOAMREČKI PLESOVI Plesni event ‘Dance Romance’ ove subote u Metalcu

Ulaz na plesni party besplatan je za sve zainteresirane pa je zagarantiran odličan provod na plesnom podiju Metalca

Svi ljubitelji latinoameričkih plesova ove subote sigurno će doći na svoje. Naime, Plesni studio D&D organizira 9. veljače u čakovečkom Metalac Industrial Baru plesni event “Dance Romance”.

Svoje plesno umijeće prezentirat će profesionalni plesni par iz Ljubljane: Rok Cerkvenik i Varja Vitrović, oboje instruktori salse i bachate. Program u Metalcu obuhvaća plesne radionice za naprednije plesače u poslijepodnevnim satima i plesni party od 21-04 uz profesionalnog DJ-a Rocco Loco.

Osim latinoameričkih plesnih ritmova na repertoaru DJ-a će se naći i glazba za standardne plesove, prije svega za discofox. Ulaz na plesni party besplatan je za sve zainteresirane pa je zagarantiran odličan provod na plesnom podiju Metalca.

Inače, Udruga “Plesni klub D&D” osnovana je 2010. godine u Varaždinu, a od 2016. djeluje i u Čakovcu. Ideja udruge je popularizacija plesa kao aktivnosti koja vrlo dobro objedinjuje fizičke, umjetničke i društvene potrebe i sklonosti građana svih dobnih skupina. A kako to uspijevaju saznajte ove subote u Metalcu. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije