STVARANJE USPJEŠNIH INOVACIJA

TIC MEĐIMURJE organizira besplatnu edukaciju za predstavnike poslovnog sektora

Cilj seminara je upoznavanje s preduvjetima za stvaranje uspješnih inovacija te razvojem prodajnih i marketinških aktivnosti

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) u suradnji sa Znanstveno-tehnologijskim parkom u Rijeci STEP RI za predstavnike poslovnog sektora (poduzetnike i njihove zaposlene) organizira besplatan seminar “Stvaranje i prodaja uspješnih inovacija”. Cilj seminara je upoznavanje s preduvjetima za stvaranje uspješnih inovacija te razvojem prodajnih i marketinških aktivnosti.

Seminar “Stvaranje i prodaja uspješnih inovacija” održat će se u prostorima TICM-a, 14. veljače 2019. godine, od 9 do 15 sati. Predavač Boris Golob, direktor STEP RI znanstveno tehnologijskog parka u Rijeci, vodeći je stručnjak za inovaciju poslovnih modela u jugoistočnoj Europi. Seminar je namijenjen poduzetnicima početnicima, rukovoditeljima, vlasnicima, članovima uprava i zaposlenicima u poduzećima koje pružaju složene usluge ili su odgovorni za ugovaranje složenih”b2b” poslova.

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, a potencijalni sudionici se prijavljuju ispred poduzeća putem online prijave.

Prijava

Na razini poduzeća, “Prodaja rješenja” pruža priliku za jednostavno i sustavno prenošenje znanja, iskustava i dobitnih postupaka između prodavača te edukaciju i “aktiviranje” novih prodavača. Također, “Prodaja rješenja” temeljni je prodajni pristup za upravljanje ključnim kupcima (Key Account Management) i “Customer-centric” poslovanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije