LIMENA GLAZBA OPĆINE KOTORIBA

LIJEPA GESTA Mladom trubaču Karlu Solomunu pripremili iznenađenje za 14. rođendan

Mladom glazbeniku čestitke su u ime okupljenih uputili Vinko Horvat, predsjednik Limene glazbe općine Kotoriba i stručni voditelj Stjepan Taradi-Utek.

Subotnja izborna godišnja skupština Limene glazbe općine Kotoriba je završila u najljepšem mogućem svjetlu, svirkom mladih puhača. Neplanirani nastup dogodio se s povodom jednog rođendanskog slavlja.

Naime, toga 19. siječnja je njihov trubač Karlo Solomun doživio svoj 14. rođendan. Znao je za to gospodin Utek koji je svojim učenicima ‘naredio’ da uzmu svoje instrumente i Karlu odsviraju jednu svečarsku, rođendansku pjesmu koja se potom proširila na ostali repertoar pa su prisutni, gosti iz KUD Kotoriba, bez razmišljanja i zaplesali.

Te večeri Karlo je imao razloga za još jedno zadovoljstvo. Kao 14-godišnjak je u ime glazbenika izabran u Upravni odbor udruge. Ozarena lica radost slavlja njezinog malog (velikog) sina te je večeri ovdje  dijelila i njegova majka Julija Nestić i djed Zlatko Sabol. Djed nam je kazao kako je njegov unuk u udruzi pune četiri godine, od samog osnutka, gdje svira B-trubu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije