SKUPŠTINA

Udruga žena Strahoninec po 14. put održala skupštinu, uputile zahvale svima koji im pomažu

- Nek nam je svima sretno, da i dalje širimo pozitivnu energiju - završila je s dobrim željama predsjednica Udruge Mirjana Mihaljuš

Udruga žena Strahoninec održala je 14. izvještajnu skupštinu u petak, 18. siječnja. Tim povodom javila nam se predsjednica Mirjana Mihaljuš.

– Zahvaljujem se svim gostima, posebno saborskoj zastupnici Bernardi Topolko, zatim predsjedniku Općinskog vijeća Vladimiru Lepenu, vijećniku Markusu Piliću, tajniku Međimurskog saveza Marijanu Vugrinčiću, predsjednici Danici Korunić, trenerici Lani Križarić, župniku Branku Sajkoviću, Osnovnoj školi Strahoninec i svim udrugama na nivou Općine Strahoninec – rekla nam je.

Zahvale je uputila i udrugama žena iz Slakovca, Belice, Brezja, Šenkovca, Plešivice, Svetog Jurja na Bregu, Novog Sela na Dravi i Savske Vesi. Tajnica udruge Jasenka Novak dala je izvještaj o radu za 2018. godinu, a blagajnica Jasminka Kocijan podnijela je financijski izvještaj.

– Zahvaljujem svima koji potpomažu i podržavaju rad naše udruge, pogotovo predstavnicima Općine, načelniku Franji Lehkecu i saborskoj zastupnici Bernardi Topolko. Nek nam je svima sretno, da i dalje širimo pozitivnu energiju – završila je s dobrim željama predsjednica Udruge Mirjana Mihaljuš.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije