BRINU O MAČKAMA

SLAVE 6. ROĐENDAN Udruga Sklonište dobrote poziva na proslavu u Čakovec

U šest godina rada, udruga Sklonište dobrote je spasila preko 1000 mačaka s ulica, a volonteri pozivaju da zajedno s njima proslavite još jednu godinu iza njih

Volonteri udruge Sklonište dobrote pozivaju vas da im se pridružite 26. siječnja od 15 do 20 sati u Čakovcu u Starom Hrastu na proslavi 6. rođendana!

U šest godina rada udruga Sklonište dobrote je spasila preko 1000 mačaka s ulica, udomila ih više od 800 te se svakodnevno trudi spriječiti patnju ničijih šapica. Cijeli rad udruge bazira se isključivo na volontiranju, a financiranje u 90% slučajeva pokrivaju građani svojim donacijama.

Ovom prigodom, volonteri vas pozivaju da zajedno s njima proslavite još jednu godinu iza njih i nazdravite što boljoj 2019., sa što manje potrebitih mačaka i što više onih udomljenih! Od 15 sati možete doći u Stari Hrast (pub, s lijeve strane kod ulaza), počastiti se rođendanskom tortom i grickalicama koje su za vas pripremili volonteri, donijeti donacije hrane, podružiti se, popiti piće i saznati sve što vas zanima o mačkama.

U 18 sati počinje nagradna tombola, kartica za sudjelovanje je donacija od 20 kuna ili 30 kuna za dvije, a svaka je dobitna! Osim utješnih nagrada, osvojiti možete i one vrijednije poput poklon bonova za manikure, frizure, masaže, vrijedne proizvode od industrijske konoplje ili neke home made mačko proizvode! Druženje će potrajati do 20 sati.

Udruga Sklonište dobrote trenutno skrbi o oko 170 mačaka zbrinutih s ulica Međimurske i Varaždinske županije u domovima volontera. Većina mačaka je došlo na skrb teško bolesno ili ozlijeđeno gdje su se troškovi liječenja popeli na ogromne brojke, a ne smijemo ni zaboraviti na troškove hrane i ostalih potrepština.

Ukoliko ne možete prisustvovati akciji, a želite podržati rad udruge, pozivamo vas da uplatite donaciju na IBAN: HR9623400091110790897 s naznakom ‘za mace’ i pomognete na taj način!

– Sve novosti vezane za buvljak pratite na Facebooku – poručuju iz udruge Sklonište dobrote.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije