POLICAJAC VELIKOG SRCA

MEĐIMURSKA POLICIJA ‘Ponosni smo na Ponos Hrvatske – Kristijana Srpaka’

Policajac Kristijan Srpak pomogao je malom Ivanu u ozdravljenju. Unatoč vlastitim zdravstvenim tegobama, trkama za Ivana prikupio je oko 80.000 kuna i zato je PONOS HRVATSKE!

Policajac velikog srca, Kristijan Srpak iz Policijske uprave međimurske, pomogao je dječaku Ivanu u ozdravljenju. Unatoč vlastitim zdravstvenim tegobama, trkama za Ivana prikupio je oko 80.000 kuna.

>> HEROJI 2018. Kristijan Srpak, policajac velikog srca – je PONOS HRVATSKE!

Kristijan Srpak voditelj službe policije u Policijskoj upravi međimurskoj, veliki zaljubljenik u sport, posebice u nogomet i trčanje te sudionik mnogih humanitarnih utrka, ni trenutka nije dvojio pomoći prošle godine tada 8-godišnjem Ivanu Sabolu iz Palovca, nakon što je saznao za humanitarnu akciju “Pomozimo Ivanu”.

Dječakovoj obitelji trebao je novac za osiguranje troškova prije, za vrijeme i poslije operacije transplantacije bubrega u Padovi. Ivan se od rođenja borio za život. Nakon poroda s otprilike godinu dana starosti, dječaku je dijagnosticirano kronično zatajenje bubrega, te bolest “mekanih kostiju”,  odnosno deformacija ruku i nogu.

Ovogodišnja operacija transplantacije bubrega koji mu je darovala majka Kristina u veljači u Padovi, Ivan se napokon oslobodio dijalize. – Ponosni smo na Ponos Hrvatske – Kristijana Srpaka – poručuju iz PU međimurske. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije