Lako je kad imaju čime

UDRUGA ŽENA PRETETINEC Pretetinčanke se pohvalile uspjesima u prvih pet godina rada!

Udruga žena Pretetinec je na svečanoj skupštini predstavila brojne uspjehe u posljednjih 5 godina rada, ali i planove za budućnost

U petak, 11. siječnja, a povodom pete godine osnutka, u Društvenom domu u Pretetincu održana je svečana skupština Udruge žena Pretetinec.

Pretetinčanke su okupile veliki broj prijatelja iz udruga žena s područja cijele Općine Nedelišće te drugih udruga iz svojega mjesta, kao i brojne pojedince i mještane koji godinama prate njihov rad.

Nakon izlaganja dosadašnjih uspjeha, kojih je zaista mnogo, predstavile su i ideje za rad Udruge u budućnosti. Naposljetku, prigodnim zahvalnicama i poklonima, zahvalile su brojnim udrugama i pojedincima na podršci koju im pružaju tijekom ovih pet godina. Oni su Općina Nedelišće, DVD Pretetinec, NK Međimurec, Udruga žena Dunjkovec, DSR Grabanice, Zoran Kolac, Područna škola Dunjkovec, PU međimurska, Tiskara Letis, OPG Zlatko Lilek, OPG Ganzer, Auto Goldi i Pizzeria Hegemon.

Predsjednica Udruge Lidija Branilović bila je puna riječi hvale za svoje članice koje nesebično izdvajaju slobodno vrijeme kako bi ciljevi i aktivnosti Udruge bili ispunjeni po planu koji su ranije osmislile. Posebno su se zahvalile svojim ukućanima koji ih podržavaju u radu i uvijek rado uskoče kad zatrebaju pomoć.

Sajam cvijeća će se ove godine održati po jubilarni peti put u suradnji s PŠ Dunjkovec, tijekom kojega uvijek daruju i educiraju učenike te škole. Dječja biciklijada nakon završetka nastavne godine održat će se po šesti put, a vjerujemo da će oboriti prošlogodišnji rekord od 110 natjecatelja. Božićno darivanje djece u Pretetincu godinama izmamljuje osmijehe na licima malenih do završno 4.razreda osnovne škole. Robotičari Pretetinca već su poznati u STEM svijetu u Hrvatskoj budući da ostvaruju iznimne rezultate i za to su nagrađivani na više načina.

Brojne uspješne projekte koje Udruga provodi možete pratiti i u njihovoj Facebook grupi i stranici Udruga žena Pretetinec, a možete im se i pridružiti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije