U RESTORANU ZLATNI BREG

GODIŠNJI SKUPŠTINA U Zasadbregu se okupili članovi Pjevačkog zbora Strahoninec

Pjevački zbor Strahoninec djeluje 6 godina i ima 20 aktivnih ženskih i muških članova

U restoranu Zlatni breg u Zasadbregu šestu godišnju skupštinu održali su članovi Pjevačkog zbora Strahoninec. Predsjednica je Nadica Patafta, blagajničke poslove vodi Marija Kovačić, dok zbor vodi prof. Aleksandar Rebernik. Koordinator godišnjeg skupa bio je Marina Slokan, a zapisnik je vodila Vlatka Knezić

Pjevački zbor Strahoninec djeluje 6 godina i ima 20 aktivnih ženskih i muških članova. – Nastupamo u našoj općini za Dan žena, imamo Međunarodni susret vokalnih skupština povodom Dana općin te nastupamo na Međimurskoj popevki u Nedelišću i Pjesmarici naših mamica u Ivanovcu. Domaćini smo i organizatori mnogih priredbi u općini zajedno s drugim udrugama, a kruna godišnjeg rada nam je Božićni koncert u našoj župnoj crkvi Marije Pomoćnice – rečeno je u izvješću za prošlu godinu.

Marija Kovačić podnijela je financijsko izvješće, plan rada za 2019. i izvještaj o radu u 2018. godini. Zadovoljni pjevači i pjevačice zahvaljuju na suradnji Općini Strahoninec i tamošnjem župniku.

– Radost druženja zborova održana je u restoranu Zlatni breg, što je postala tradicija već niz godina gdje nas fino hrane i vrhunski ugoste, na čemu im zahvaljujemo i preporučujemo se za ubuduće. Zlatni breg je i osobno mnogima od nas izletište gdje se za obiteljskih druženja rado okupljamo. Hvala im – poručuju iz Pjevačkog zbora Strahoninec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije