Vijesti / Društvo
Društvo
LIJEPA DONACIJA Inner Wheel klub Čakovec razveselio poklonima mališane iz Maslačka
Inner Wheel klub Čakovec

DJEČJI VRTIĆ CVRČAK

LIJEPA DONACIJA Inner Wheel klub Čakovec razveselio poklonima mališane iz Maslačka

Donacija se sastojala od Smart-TV-a, stolića za djecu, didaktičkih igračaka i pomagala te slikovnica

Inner Wheel klub Čakovec predao je u petak, 11. siječnja 2019. donaciju Dječjem vrtiću Cvrčak Čakovec, PO Maslačak. Donacija se sastojala od Smart-TV-a, stolića za djecu, didaktičkih igračaka i pomagala te slikovnica.

Mališani su pjesmom razveselili nazočne i na taj način pozdravili prisutne članice IW kluba Čakovec te zahvalili na dolasku i darovima. Taj događaj je rezultat dugogodišnje suradnje Inner Wheel kluba Čakovec s dječjim vrtićima.

Ravnateljica vrtića Lidija Varošanec uručila je tom prigodom predsjednici Vesni Kalšan zahvalnicu Inner Wheel klubu Čakovec za uspješnu suradnju. Predmeti donacije pomoći će odgajateljicama u njihovom marljivom svakodnevnom pedagoškom radu, a djeci omogućiti kvalitetniju igru i boravak u vrtiću.

Ove godine IW klub Čakovec slavi 20 godina od ulaska u svjetski IW pokret. U pripremi je i uskrsna akciju s dječjim vrtićem, a sljedeća tribina IW kluba za građanstvo pod nazivom „Žene za život“ održat će se u Čakovcu krajem siječnja s temom o dobrobiti darivanja krvi iz pupkovine.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!