zdrava hrana

RADIONICA SIROVE HRANE Vrijeme je da napravite post blagdansku detoksikaciju tijela

Saznajte sve o pripremi zdravih sirovih namirnica/poslastica, sirovih zalogajčića, kako se riješiti bolesti, o supstituciji namirnica loših boljima

Radionica sirove hrane je prava prilika da naučite i saznate nešto novo te napravite post blagdansku detoksikaciju, očistite tijelo i probavni trakt od teške svakojake blagdanske hrane, opterećene mesom, šećerom i glutenom. Time možete osnažiti imunitet i oduprijeti se gripi i virozama.

Saznajte sve o pripremi zdravih sirovih namirnica/poslastica, sirovih zalogajčića, kako se riješiti bolesti, o supstituciji namirnica loših boljima. Mjesta su ograničena, stoga požurite s prijavama. Voditeljica radionice, Nada, je dugogodišnja praktičarka i prezenterica sirove hrane koja ne koristi štednjak godinama.

Nada je osoba koja liječi i izliječila je mnoge, prehranom; prema njezinim uputama a problematici pojedinca. Smatra da je svaka bolest rezultat “nebrige i nehigijene” tijela i neznanja o tome što zapravo jedemo.

– Imate izbor, za istu cijenu, pojesti dvije pizze ili doći na predavanje i odslušati nešto što će vam ostati za cijeli život, rekla je Nada.

Radionici Sirove hrane održat će se u Čakovcu 18. siječnja i 8. veljače. U navedena su dva termina radionica moći ćete dobiti različite odgovore: Kako napraviti fine raw zdrave zalogajčiće, kako postati sirovojedac, kako izbalansirati svoju dnevnu prehranu, kako izbrisati bore, kako se riješiti mnogih bolesti, pretilosti, povećati svoju energiju, riješiti umora zauvijek? 

Cijena radionice po osobi je 150 kuna, a odlučite li se za dolazak na oba termina dobivate popust od 10%.

Na radionici će se sva hrana degustirati i detaljno prezentirati uz ležerno druženje. U cijenu je uključen savjet za otklanjanja bolesti i pretilosti, te skripta recepata. Redovna cijena individualnih konzultacija kod gospođe Nade je 100 kuna, a na dan predavanja su konzultacije besplatne.

Svi zainteresirani mogu se javiti organizatoru putem mail adrese info@luria.hr ili na broj 099/755-31-22.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije