SVETI Martin na Muri

Druženjem umirovljenici ispratili Staru godinu

50-tak čilih, zdravih i raspoloženih umirovljenika kod ‘Goričanca’ nisu štedjeli grla, ali niti stopala, te se plesalo sve dok se muzikaši nisu umorili

Iza nas je jedna lijepa, ugodna i uspješna godinama, pak smo došli malo se opustiti, razveseliti, zaplesati te uživati u delicijama sve boljeg izletišta ‘Goričanec’ rekao nam je Mrko Krajačić, predsjednik Podružnice umirovljenika Općine Sveti Martin na Muri.

Poveo je Mirko na druženje kod ‘Goričanca’ 50-tak čilih, zdravih i raspoloženih umirovljenika koji nisu štedjeli grla, ali niti stopala, te se plesalo i plesalo sve dok se muzikaši umorili nisu.

– Podružnica je jako dobro posložena, obavljamo sve ono što na godišnjoj skupštini stavio u plan, a najčešće to je i više, jer odlazimo na mnoga gostovanja kolegama, te na izlete. Po svuda smo rado viđeni gosti, ali isto tako uvijek smo dobri domaćini. Ovog trenutka brojimo preko 400 aktivnih članova o kojima vodimo skrb, tako da niti jedan naš član nije zapostavljen, zaboravljen ili bez osnovnih stvari za dostojanstven život, kazao nam je Krajačić, a njegove navode potvrdila je i Dragica Živčec, tajnica udruge, kao i Zvonko Huić, koji obavlja tajničko-blagajničke poslove.

Podružnica je spremna primiti-učlaniti sve one koji žele biti članovi, a kada to postanu željet će što dalje ostati u ovoj radosnoj obitelji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije