AEROKLUB MEĐIMURJE

Tradicionalnim druženjem ispratili 2018. godinu

Tradicionalno, rukovodstvo Aerokluba Međimurje je u nedjelju pred Staru godinu na svom letjelištu u Pribislavcu organiziralo druženje članova svih sekcija i generacija te nekadašnjih aktivnih članova. U goste su im doletjeli i članovi iz susjednih aeroklubova.

Opisujući 2018. godinu, predsjednik kluba Zlatko Železnjak podsjetio je na odlično organiziran međunarodni aeromiting, po programu najbogatiji do sada te na niz aktivnosti koje su tijekom godine organizirane u klubu. Članovi su bili na mnogim natjecanjima ili manifestacijama u Hrvatskoj i u inozemstvu.

Aktivnosti kluba su primijećene i u krovnoj organizaciji tehničke kulture, tako da je Aeroklubu Međimurje dodijeljena Godišnja nagrada Hrvatske zajednice tehničke kulture. Među gostima su bili Željko Medved predsjednik Zajednice tehničke kulture Međimurske županije i Lucijan Franin predsjednik Zajednice tehničke kulture grada Čakovca.
Čestitali su im na ove godine postignutim rezultatima i poželjeli mnogo uspjeha i sreće u 2019. godini. Članovi Motorne sekcije iskoristili su za ovo doba godine idealne uvjete za letenje. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije