BLAGDAN SVETOG STJEPANA

U ‘ŠOPING’ I DANAS Atak na otvorene trgovačke centre u Čakovcu

Nevjerojatno, ali istinito…Trgovački centri koji su radili danas nisu ostali pošteđeni ataka kupaca. Svega dan zatvorena vrata stvorile su kod kupaca nestrpljenje i nestašice!? Može li se to takvima nazvati?

Četiri trgovačka lanca koji posluju u Čakovcu: Kaufland, Lidl, Konzum i KTC odlučili su svojim zaposlenicima dati slobodno vrijeme i dan  poslije Božića, a tako je i u ostalim dijelovima Lijepe Naše, a ostali: METSS, Spar, Plodine te trgovine Kitro radili su po nedjeljnom radnom vremenu. 

Svega dan zatvorena vrata stvorile su kod kupaca nestrpljenje i nestašice!? Može li se to takvima nazvati? Da, a svjedočeći danas gužvama u Plodinama. Stvorene su one na parkiralištu, gdje se je tražilo mjesto više, do prenapučenih blagajni. Svaka čast blagajnicima na iskazanoj profesionalnosti, a i kupcima koji su strpljivo čekali u redovima na nekoliko otvorenih blagajni. 

Neki će reći kako su sami krivi što su danas trebali u ‘šoping’, no što će reći oni koji su danas prenatrpali kolica, košarice!? Da li su im bila toliko puna i prije 48 sati? Nije na nama da gledamo u njih već postavljamo pitanje, da li je to prilog nastojanjima onih koji su protiv rada nedjeljom i blagdanima?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije