OVO JE PRESLATKO!

VIDEO I FOTO Mališani iz vrtića Hižica snimili video za pjesmu ‘Božić u srcu’

Djeca su premijerno pjesmu izvela u zgradi Scheier na opće oduševljenje publike. Ma preeeedobri su maleni slatkiši!

Početkom adventa u Dječjem vrtiću Hižica bilo je aktivno i razigrano. Kako je pjesma i pjevanje u našem vrtiću sastavni dio rada, odlučili smo pokazati kako to izgleda u praksi. Osmišljen je glazbeni projekt gdje je napravljena obrada dječje božićne pjesme ‘Božić u srcu’, a glavna okusnica projekta bila je otići s djecom u studio i snimiti pjesmu.

Djeca su premijerno pjesmu izvela u zgradi Scheier na opće oduševljenje publike. Sukladno tradiciji vrtića održana je i bozićna priredba koja je odvikivala dječjom pjesmom, radošču i veseljem. U sklopu priredbe održano je i već sada tradicijsko obiteljsko darivanje, a svrha je bila u vrećicu staviti maleni dar, ali to nije najvažnija stvar.
Na kraju je uslijedilo druženje i čašćenje domaćim kolačima koje su pripremili roditelji i vrtić. Za završetak glazbenog projekta odabrali smo posjet II. osnovnoj školi Čakovec, gdje smo se družili s učenicima 2.b i njihovom razrednicom. Glazbeni projekt objedinjen je u glazbenom spotu koji možete pogledati u nastavku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije