UOČI BOŽIĆA

FOTO Dramska skupina DV Cvrčak priredila predstavu za vrtićarce svih područnih odjela

Ovogodišnja blagdanska priča ‘Neposlušni Zvonko’ u humorističnoj je izvedbi razveselila brojne mališane

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana dramska skupina Dječjeg vrtića Cvrčak tradicionalno održava predstavu za djecu iz matičnog objekta te područnih odjela Dječjeg vrtića Cvrčak. Ovogodišnja blagdanska priča ‘Neposlušni Zvonko’ u humorističnoj je izvedbi razveselila brojne mališane protekle srijede i četvrtka, 19. i 20. prosinca.

>> Božićna priredba u Dječjem vrtiću Cvrčak

Članice dramske skupine tijekom cijele godine priređuju predstave za vrtićarce, a za ovo predblagdansko vrijeme su pripremile poučnu predstavu o dječaku koji zbog lošeg ponašanja nije dobio svoj božićni poklon. 

– Iz vrtića u vrtić djecu posjećujemo predstavom koju smo osmislili, a ono što zaključujemo je da su zaista najzahvalnija publika i njihove su reakcije neprocjenjive. Uveseljavati djecu, biti sudionik njihova odrastanja i doprinijeti njihovom razvoju naš je najplemenitiji dio posla – kazala je Mirjana Lisjak, članica dramske skupine i odgajateljica iza koje je 38 godina rada s djecom.

Dramska skupina Dječjeg vrtića Cvrčak okuplja desetak članica, koje se prilagođavaju potrebi određene predstave, a ovo predblagdansko razdoblje mališanima su zasigurno uljepšale svojom posjetom. 

Kako bi ovom predstavom što više djece poučili o dobrom ponašanju, dramska skupina posjetila je područni odjel ‘Stonoga’ u Novom Selu Rok, ’Krijesnice’ i ‘Maslačak’ Čakovec, ‘Pčelice’ Ivanovec te matični odjel ‘Cvrčak’. Veselu atmosferu u Područnom odjelu Maslačak možete pogledati u našoj fotogaleriji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije