SRCA PUNA LJUBAVI

FOTO MURID-ov pub kviz okupio 16 ekipa u znak zahvalnosti svim volonterima

Kviz je organiziran kao znak zahvale MURID-ovim volonterima/kama koji su samo ove godine preko 2000 volonterskih sati poklonili i MURID-u i zajednici

U prepunoj Gradskoj kavani u utorak, 18. prosinca 2018. održao se MURID-ov pub kviz. Događaj koji je spojio MURID-ove volontere/ke i “starije”, tj. iskusnije kvizaše. Ukupno 16 ekipa (po 5 članova) družilo se gotovo 3 sata, a sve “početničke” ekipe dobile su u tim jednog iskusnijeg kvizaša na pomoć i druženje.

>> MURID-ov pub kviz okupio 16 ekipa u znak zahvalnosti svim volonterima

Ugodna atmosfera tijekom tri runde kvizaških pitanja nije jenjavala ni u pauzama između rundi, kada su se svi kvizaši mogli fotografirati s MURID-ovim instaokvirom. Osim općenitih (kvizaških) pitanja, u svakoj rundi je bilo i tematskih pitanja iz područja rane intervencije i razvoja djece, kako bi se ova – zajednica koja brine – senzibilizirala o važnosti rane intervencije i onoga što MURID radi. 

Kviz je organiziran kao znak zahvale MURID-ovim volonterima/kama koji su samo ove godine preko 2000 volonterskih sati poklonili i MURID-u i zajednici kroz različite volonterske programe i akcije u MURID-ovoj organizaciji. Tako su se u kvizaškim ekipama našli volonteri iz programa “Tete i stričeki pričalice”, kao i djelatnice odjela pedijatrije Županijske bolnice Čakovec, gdje se taj volonterski program provodi.

Osim ostalih MURID-ovih volontera i suradnika, u kvizu su sudjelovali i predstavnici jedinica lokalne samouprave, predstavnici medija, a svoje kvizaško znanje donijeli su i kvizaši iz susjednih županija. Uz podršku Gradske kavane i tvrtke DGA Pjenušci / Sibon, kviz je završila Silvija Pucko, izvršna direktorica MURID-a, riječima zahvale svim prisutnim uz prigodnu zdravicu šampanjcem.
S obzirom da je kviz bio manje natjecateljskog a više opuštenog karaktera, osigurani su pokloni za sve sudionike u obliku simpatičnih MURID-ovih šalica koje su na kraju podijelile MURID-ove djelatnice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije