BOŽIĆNI SAJAM STUDENATA

FOTO Učitelji i odgajatelji Učiteljskog fakulteta za djecu pedijatrijskog odjela ŽB Čakovec

Prikupljali su donacije za nabavu inhalatora i digitalnih toplomjera za Odjel pedijatrije Županijske bolnice Čakovec

Humanitarna udruga ‘Učitelji za djecu’ u suradnji s Učiteljskim fakultetom odsjeka u Čakovcu već četvrtu godinu za redom provodi humanitarnu akciju ‘Božićni sajam studenata’. Ovogodišnja akcija održala se u ponedjeljak, 17. prosinca u maloj dvorani dvorišta UFČK.

>> Učitelji i odgajatelji Učiteljskog fakulteta za djecu pedijatrijskog odjela ŽB Čakovec

Humanitarna udruga ‘Učitelji za djecu postoji’ od 2012. godine te od samog osnutka organizira humanitarne akcije na području Međimurske županije. Njihov ovogodišnji cilj uoči blagdana je više nego plemenit i hvalevrijedan.

Prodajom raznolikog sadržaja od pića i kolača pa sve do likovnih radova nastoje prikupiti donacije za potrebnu medicinsku opremu, odnosno Omron U-100 inhalator te digitalne toplomjere za Odjel pedijatrije Županijske bolnice Čakovec, uz što im je želja pribaviti igračke i didaktičke materijale za igraonicu.

– Ponosni smo što imamo vrijedne studente koji su i ove godine pripremili proizvode za božićni sajam, ali važno je istaknuti i bogat program božićne priredbe. Humanitarne akcije počivaju na toplini i ljubavi, a tu su se naši studenti već tradicionalno iskazali – kazala je prodekanica Blaženka Filipan-Žignić koja je naglasila kako će studenti uvijek imati njezinu podršku u ovakvim akcijama.

U programu je nastupio Zbor UFČK, Ana Radmanić s recitacijom, Karla Hegedić na flauti, studenti koji su pripremili dramski prikaz, a obratio se i dekan Siniša Opić te prodekanica Odsjeka u Čakovcu, koji su posjetiteljima uputili čestitke za nadolazeće blagdane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije