UZ BOGATI PROGRAM

FOTO Žive jaslice u Podturnu u pravom božićnom duhu

Mještani, pogotovo najmlađi, uživali su u zanimljivim predstavama, nastupima i igri s domaćim životinjama

Pravi božićni duh mogao se osjetiti u Podturnu, ispred ambulante u Podturnu, gdje su zajdničkim snagama Općina Podturen i OŠ Podturen priredili žive jaslice, prekrasan prikaz Isusovog rođenja i prvih trenutaka života.

Scenografija je prikazala Isusovu rodnu štalicu i rodno mjesto Betlehem, a u predstavi sudjeluju Sveta obitelj, mudraci, pastiri, domaće životinje i drugi. Likove su utjelovili mještani Općine Podturen koji poručuju da su jaslice simbol i njihovog rođenja, jer su se u zajednici ponovno rodili.

Prostor ispred ambulante u Podturnu bilo je jedno je od najljepših mjesta tijekom proteklog vikenda, pogotovo za najmlađe, koji su uživali u zanimljivim predstavama, nastupima i u igri s domaćim životinjama.

– Ovim putem zahvaljujem svima koji su sudjelovali u organizaciji i pripremi živih jaslica, svim statistima, voditeljima radionica,scenografima, udrugama, pjevačima i sviračima, OPG Vrančić koji je osigurao životinje, onima koji su se brinuli za tople napitke, ženama koje su ispekle kolače te svim posjetiteljima i svim donatorima koji će razveseliti nekoga! – rekao je načelnik Perica Hajdarović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije