RADOVI VRIJEDNI 32 MILIJUNA KUNA

FOTO Novi prostori u čakovečkoj bolnici: Napreduju radovi na Staroj interni

- Nazire se novi izgled Stare interne gdje će se vrlo uskoro nalaziti prostori Centralne dnevne bolnice s kemoterapijom, Fizikalne medicine i rehabilitacije te Psihijatrije - poručuju iz bolnice

U mjesecu lipnju u Županijskoj bolnici Čakovec bio je potpisan Ugovor o rekonstrukciji i opremanju prostora, a sami radovi su, unatoč zimi, u punom jeku. Građevinske radove izvodi Đurkin d.o.o. čija je ponuda bila najpovoljnija i najprihvatljivija. 

Županijska bolnica Čakovec će u naredne 3 godine rekonstruirati i dograditi objekt Paviljon 3. – Nazire se novi izgled Stare interne gdje će se vrlo uskoro nalaziti prostori Centralne dnevne bolnice s kemoterapijom, Fizikalne medicine i rehabilitacije te Psihijatrije – poručuju iz bolnice.

Novi prostori bit će opremljeni visokokvalitetnom i suvremenom medicinskom opremom koji će ostvariti višu kvalitetuzdravstvene usluge, povećat će se učinkovitost rada te će se time skratiti i vrijeme čekanja na terapiju, a što će u konačnici imati pozitivan utjecaj na sveukupnu dobrobit pacijenata dnevne bolnice i dnevne kirurgije te osoblja Županijske bolnice Čakovec.

Vrijednost ukupnih građevinskih radova procijenjena je na 32.095.306,31 kn. Navedeni iznos će se financirati putem EU fondova i iz proračuna Međimurske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije