AKCIJA U NEDELIŠĆU

VIDEO NADZOR Međimurska policija snimila pet vozača koji autom prolaze kroz crveno

Propisana kazna za prekršaj nepoštivanja crvenog svijetla na semaforu je 1000 kuna, dok je posljedica koja bi mogla ovakvim nesavjesnim ponašanjem vozača nastati nemjerljiva

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec u utorak, 11. prosinca, u cilju utvrđivanja prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama koristeći  audio video uređajem “DANE”, obavljali su video nadzor prometa u naselju Nedelišće.

Aktivnosti su se provodile tijekom jednog sata na semaforiziranom pješačkom prijelazu, u vrijeme kretanja učenika u i iz škole.

– Utvrđeno je ukupno 20 prekršaja od čega čak pet prekršaja nepoštivanja crvenog svjetla na semaforu od strane vozača te 15 ostalih prekršaja koji se odnose na nepoštivanje horizontalne signalizacije, istek valjanosti prometne dozvole i obveznog osiguranja, nekorištenje dnevnih ili kratkih svjetala – kažu u PU međimurskoj.
Propisana kazna za prekršaj nepoštivanja crvenog svijetla na semaforu je 1000 kuna, dok je posljedica koja bi mogla ovakvim nesavjesnim ponašanjem vozača nastati nemjerljiva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije