NA ODJELU PEDIJATRIJE

FOTO Djed Mraz predstavom i poklonima razveselio mališane s dječjeg odjela ŽB Čakovec

Predblagdanske dane malih pacijenata već tradicionalno uljepšavaju glumci Dječjeg gradskog kazališta Čakovec pod vodstvom Dejana Buvača

Veselo je bilo u subotu, 15. prosinca na Odjelu pedijatrije Županijske bolnice Čakovec, gdje su hospitaliziranu djecu dočekali kazalištarci. Predblagdanske dane malih pacijenata već tradicionalno uljepšavaju glumci Dječjeg gradskog kazališta Čakovec pod vodstvom Dejana Buvača.

>> Djed Mraz predstavom i poklonima razveselio mališane s dječjeg odjela ŽB Čakovec

Ovog su puta izveli poučnu predstavu pod nazivom ‘Potraga za Djeda Mrazom’, koja govori o komercijalizaciji Božića, skupim poklonima i sve zahtjevnijim željama. Kraj predstave otkriva kako je djeci najpotrebniji dar zapravo vrijeme, pažnja i roditeljska ljubav.

Nakon predstave Djed Mraz je djeci podijelio poklone koje su pripremili djelatnici Odjela pedijatrije sa prikupljenim donacijama.

– Dugogodišnja suradnja s gospodinom Buvačom i njegovim kazalištarcima već je nezaobilazna u ovom dijelu godine. Cilj je razveseliti djecu, a pregršt pozitivnih emocija dokazuje da smo to i uspjeli – rekao je voditelj Odjela pedijatrije Dejan Balažin.

Uz pomoć kazalištaraca, djelatnici dječjeg odjela potrudili su se da hospitaliziranoj djeci predblagdanski dani u bolnici prođu što brže, a kako je to izgledalo možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije