'Roditelji, djeca i zajednica za MURID'

VIDEO I FOTO Koncert za MURID – večer ispunjena dobrim emocijama s puno ljubavi za najmlađe

Čakovečka dvorana i ove je godine bila puna do posljednjeg mjesta, a posjetitelji su pokazali kako u ovo predblagdansko doba, doba darivanja, nisu zaboravili na one kojima je to najpotrebnije

>> Humanitarni koncert za MURID

Već četvrtu godinu za redom se održava božićni koncert ‘Roditelji, djeca i zajednica za MURID’. Na ovogodišnjem koncertu posjetitelji su mogli ugodne glazbene trenutke u Centru za kulturu provesti u srijedu 12. prosinca, kada su na scenu stupili brojni poznati izvođači koji su se s radošću odazvali.

Marija Jambrošić, Zsa Zsa, Željko Krušlin Kruška, Rebecca Posavec, Željko Kermek – Kerma, Kumovi, Ljubavnici, Zodiac Band, Tragovi i Učiteljice zapjevali su svoje najpoznatije pjesme te pritom dobro zabavili cijelu publiku. 

– Svake se godine rado odazivamo na MURID-ov božićni koncert, pogotovo jer svojim sudjelovanjem možemo uveličati ovaj koncert i pomoći onima kojima je to najpotrebnije, rekle su Učiteljice.

Čakovečka dvorana i ove je godine bila puna do posljednjeg mjesta, a posjetitelji su pokazali kako u ovo predblagdansko doba, doba darivanja, nisu zaboravili na one kojima je to najpotrebnije.

– Pogotovo u ovo blagdansko vrijeme volim se oglasiti na humanitarne koncerte, iako nisam uvijek u mogućnosti. Rijetko nastupam ovdje doma, ali ako imam priliku pomoći svojima onda nema ljepšeg i srce mi je punije kada znam da sam napravila nešto dobro i kad znam da sam ispunila prvu i osnovnu svrhu glazbe, a to je pomagati drugima. Mislim da ovo puno znači djeci jer im na taj način dokazujemo kako mislimo na njih mislim da mogu osjetititi tu ljubav i toplinu koju ima dajemo, rekla je Zsa Zsa.

Koncert je dobio posebnu važnost jer su Međimurci kupnjom karata i ove godine pokazali svoja velika srca te tako pomogli djeci s razvojnim rizicima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije