izvješće o radu i aktivnostima grupe

U Zlatnom Bregu održana godišnja skupština grupe LAG Međimurski doli i bregi

Udruga je tijekom godine imala zaista impresivan broj projekata ostvarenih velikom zaslugom LAGa, od kojih se mnogi odnose na izradu projekata

Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi u Restoranu Zlatni breg u Zasadbregu održala je jučer 11. prosinca svoju Izvještajnu godišnju skupštinu na kojoj se okupilo šezdesetak članova, uglavnom vlasnika OPG-ova, stručni suradnici i voditelji centara izvrsnosti, općinski načelnici, predstavnici općina i središćanski gradonačelnik Dražen Srpak.

Godišnje izvješće o radu i aktivnostima grupe te o planovima za naredno razdoblje i novu godinu podnijela je Sanja Krištofić, predsjednica LAGa Međimurski doli i bregi. Pobrojala je Krištofić, zaista impresivan broj projekata ostvarenih velikom zaslugom LAGa, od kojih se mnogi odnose na izradu projekata koji su u krajnosti članovima-korisnicima donijeli dosta ili puno novca iz domaćih i EU fondova ili izvora, Nema grane poljoprivrede, obrta i događanjima gdje LAG nije sudjelovao i dao svoj doprinos.
Jednake ili slične, a ponegdje i odlučnije programe i akcije LAG će ostvarivati i podržavati i u godini koja započinje za 18 dana. Kada su u pitanju financije, LAG je poslovao pozitivno i u skladu s zakonom i pravima grupe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije