'ISPRAVNO ODLUČI'

PREVENTIVNA AKCIJA Policija se uputila u Bajzove dvore u Dekanovec i Still Donji Vidovec

Vlasnici navedenih ugostiteljskih objekata su tom prilikom ponudu bezalkoholnih pića ponudili po promotivnim cijena

Protekle nedjelje, 9. prosinca od 19 do 20 sati u Dekanovcu, ugostiteljskom objektu “Bajzovi dvori” i istog dana od 21 do 22 sati u Donjem Vidovcu, ugostiteljskom objektu “Still”, kontakt policajci Policijske Prelog proveli su aktivnosti iz preventivne akcije “Ispravno odluči”.

– Cilj ove akcije je odvraćanje građana od konzumacije alkohola i upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, odnosno sprječavanje i smanjenje prometnih nesreća te narušavanja javnog reda i mira. Tijekom akcije policijski službenici su posjetiteljima ugostiteljskih objekata prezentirali ciljeve akcije, dijelili promidžbeni materijal (privjesak sa žetonom “Vozim – ne vozim” i razne brošure) te omogućili da se podvrgnu alkotestiranju što su s veseljem i odobravanjem prihvatili – kažu u međimurskoj policiji.
Svojim prisustvom podršku akciji dali su zamjenik župana Međimurske županije, Josip Grivec i načelnik Policijske postaje Prelog, Zdravko Kolarić te vlasnici navedenih ugostiteljskih objekata koji su ovom prilikom ponudu bezalkoholnih pića ponudili po promotivnim cijena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije