Vijesti / Društvo
Društvo
U ZNAK PODRŠKE Profesori dijele negativna iskustva koja su doživjeli s nasilnim učenicima

#IJASAMFRANJO

U ZNAK PODRŠKE Profesori dijele negativna iskustva koja su doživjeli s nasilnim učenicima

Brojni profesori stali su na stranu Franje Dragičevića, profesora čakovečke Tehničke škole koji je nasrnuo na dvojicu učenika

Brojni profesori stali su na stranu Franje Dragičevića, profesora čakovečke Tehničke škole koji je nasrnuo na dvojicu učenika nakon što su ga oni gađali kredom. Pod oznakom #ijasamfranjo dijele svoja iskustva na društvenim mrežama.

– Učenik osmog razreda se svaki sat penjao na sto, skidao hlače i vikao 'Hoćeš da ga izvadim? Da vidiš što je piton' – jedno je od svjedočanstava.

Profesori dijele negativna iskustva koja su doživjeli s nasilnim učenicima Fotogalerija

– Učenik mi je držao ruke na leđima dok su ostali kopali po mom osobnom računalu – drugo je iskustvo.

– Kada sam kupila nove zimske gume učenik 8. razreda mi je prijetio da će ih izbušiti... (Kako se usuđujem kupovati tako dobre gume? - Bio je njegov odgovor) Na svu sreću, gume mi nije izbušio nego mi je izgrebao auto ključem s obje strane vrata... – napisala je jedna profesorica.

Podsjetimo, profesor Franjo Dragičević priznao je da je gurnuo dvojicu učenika i rekao kako bi to ponovio.

– Ja sam odreagirao na način, kad sam ustanovio koji je učenik to napravio, da sam ga gurnuo nogom, da ne kažem, nisam ga ozlijedio. Onda sam ga u kabinetu, nisam ga mlatio, ali sam gurnuo, isto tako drugog učenika. On je pljunuo na stol učenika, pa sam prema obojici primijenio isti tretman – rekao je profesor koji za godinu dana treba ići u mirovinu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!