Vijesti / Društvo
Društvo
Radio Megaton vodio slušatelje na 'Advent u Zagrebu'
Radio Megaton

Radio Megaton vodio slušatelje na 'Advent u Zagrebu'

​Pod pokroviteljstvom Trgovačkog centra Lumini i uz sponzorstvo putničke agencije 'Galileo travel' iz Varaždina je put Zagreba krenuo pun autobus sa slušateljima koje je Radio Megaton nagradio jednodnevnim adventskim putovanjem.

Nagradna putovanja za slušatelje Radija Megaton postala su lijepa tradicija, a osim na primorske destinacije tijekom ljetnih mjeseci, pun autobus putnika ovoga je puta krenuo u Zagreb.

 

Zahvaljujući pokroviteljstvu Trgovačkog centra Lumini i sponzorstvu putničke agencije Galileo travel u subotu, 01. prosinca 2018. godine s radijskom se ekipom na otvorenje, po mnogima najljepšeg adventskog turističkog događaja u Europi, Adventa u Zagrebu, uputilo 40 putnika.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oni su prethodno sudjelujući u nagradnoj igri u programu Radija Megaton mogli osvojiti besplatne autobusne karte, pa su tako put Zagreba krenuli slušatelji iz Varaždina, Sračinca, Kneginca, Vrbanovca, Varaždin Brega, Trnovca, Nedeljanca, Kaštelanca, Tužnog, Vidovca, Cestice, Novog Marofa i drugih mjesta Varaždinske županije.

 

Slušatelji su u gradskom centru mogli obići brojne atrakcije poput klizališta, ledenih skulptura, barova, štandova s hranom i atraktivnih adventskih pozornica, a s posebnim su oduševljenjem pratili i svečano paljenje lampica na Zrinjevcu, te prve svijeće na adventskom vijencu na Manduševcu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

 

S obzirom na odlične reakcije slušatelja na svako nagradno putovanje koje organizira Radio Megaton, o odredištu sljedećeg već se razmišlja.

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!