Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Prodajnom izložbom po sedmi put predstavile vlastite unikatne radove
Udruga žena Brest

UDRUGA ŽENA BREST

FOTO Prodajnom izložbom po sedmi put predstavile vlastite unikatne radove

Prihod koji je ostvaren od prodaje upotrijebit će se za daljnji rad udruge, a jedan dio će biti doniran u humanitarne svrhe

U nedelju, 2. prosinca Udruga žena Brest iz Podbresta je organizirala tradicionalnu prodajnu izložbu svojih unikatnih radova s adventskom i božićnom tematikom. Članice Udruge žena predstavile su svoje unikatne radove te po pristupačnim cijenama omogućile svojim mještanima da ukrase domove u ovo pred božićno vrijeme.

Na otvorenju su nastupili Pjevački zbor udruge umirovljenika Čakovec s nekoliko prigodnih pjesama, dok su se za dobro raspoloženje pobrinuli članovi KUD-a Donji Vidovec sa kratkom predstavom „Kod doktora“. Posjetiteljima su se obratili predsjednica udruge Danijela Cirkvenčić i predsjednik VMO Podbrest Želimir Halić.

Izložbi se odazvao veliki broj žitelja iz Općine, a i šire. Veseli i prisustvo saborske zastupnice Bernarde Topolko, kao i zamjenice župana Sandre Herman, kao i svih predsatvnika udruga s kojima surađuju. Svi gosti i posjetitelji bili su počašćeni jelom i pićem na skromnom domjenku. 

Prihod koji je ostvaren od prodaje upotrijebit će se za daljnji rad i aktivnosti Udruge, a jedan dio će po običaju biti doniran u humanitarne svrhe.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!