VEČER FOLKLORA

FOTO KUD Mihovljan održao tradicionalnu priredbu ‘Jesen u Mihovljanu’

U prepunoj dvorani Društvenog doma predstavili su se KUD "Lipa" iz Lipovljana, glumačka i pjevačka skupina Udruge umirovljenika iz Mihovljana, Karmen Blagus, Grahovec Ivan i domaćini

I ove je godine Kulturno umjetničko društvo “Mihovljan” održalo svoju tradicionalnu priredbu pod nazivom “Jesen u Mihovljanu”. U prepunoj dvorani Društvenog doma u Mihovljanu tradicionalne spletove moslavačkih plesova i pjesama izvela je gostujuća folklorna i tamburaška skupina KUD “Lipa” iz Lipovljana. 

Dodatnu pozitivnu atmosferu i dašak vedrine u cijelu priredbu unijela je glumačka skupina Udruge umirovljenika iz Mihovljana koja je izvela šaljivi igrokaz kojim su nasmijali cjelokupnu publiku. Pjevačka skupina Udruge umirovljenika otpjevala je nekoliko prekrasnih međimurskih pjesama. Vrijedne članice i članovi domaćeg kuda izveli su po jednu koreografiju tradicionalnih međimurskih plesova te jedan splet zagorskih plesova čime kojim su nastupima oduševili domaću publiku. 
Svoje pjesničke i recitatorske sposobnosti i ovaj put je pokazala članica kuda Karmen Blagus. Kao gost sa svojim šaljivim recitacijama nastupio je i Grahovec Ivan koji je ujedno cijelu priredbu ovjekovječio svojim fotografijama. Nakon završene priredbe ugodno druženje gostiju i domaćina s mještanima Mihovljana uz bograč i muziku nastavilo se do dugo u noć.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije