Kustom Art festival

TRASH & BURN Promocija pin-up kalendara, ožujak u znaku Čakovčanke Ivane Benko

Ožujak je u znaku Ivane Benko iz Čakovca, našeg svjetski poznatog pin-up modela umjetničkog naziva Greta Gardner

Miting američkih automobila predstavlja zimski Kustom Art festival koji će se održati u usbotu, 8. prosinca 2018. u Metalac industrial baru Čakovec s početkom u 20 sati.

Uz već tradicionalnu promociju novog pin-up kalendara koji je nastao na samom mitingu, i kojeg krase pin-up ljepotice na 12 stranica, biti će predstavljeni i kustom umjetnici na čijim ćete štandovima moći pronaći brdo originalnih stvari koje možete pokloniti sebi i voljenima za predstojeće blagdane…

Slike, odjeća, nakit, časopisi, vinil ploče, izložba unikatnih kustom bicikala, motora, stolica, a moći ćete otići kući i sa novom tetovažom ili frizurom, jer dolaze i tattoo majstori, kao i pravi barber shop.

Naravno biti će i pokoji kustom američki auto, te koncert dvaju rockabilly i psychobilly benda iz Slovenije, Eightbomb i Clockwork Psycho, uz DJ-e koji će puštati rockabilly, garage rock & roll, rhythm&blues, soul, surf muziku…

Upad je 25 kn, a ukoliko kupite Trash&Burn kalendar onda je besplatan. Naslovnicu krasi Nina Bajzek iz Slovenije, prvi mjesec rezerviran je za pobjednicu pin-up photo contesta Miss Kate De Mon iz Rijeke, dok je ožujak u znaku Ivane Benko iz Čakovca, našeg svjetski poznatog pin-up modela umjetničkog naziva Greta Gardner.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije