BOŽIĆNI DOBROTVORNI KONCERT

Zsa Zsa, Učiteljice, Tragovi i drugi u Čakovcu pjevaju za MURID

Ugodne glazbene trenutke u Centru za kulturu za vas će stvoriti brojni poznati izvođači

U srijedu, 12. prosinca sada već četvrti put MURID organizira dobrotvorni božićni koncert ‘Roditelji, djeca i zajednica za MURID’. Prošlogodišnji koncert i puna dvorana čakovečkog Centra za kulturu pokazala je koliko su međimurskoj zajednici potrebni sadržaji ovakvog tipa, a kada sve to dobije dobrotvornu i humanitarnu notu tada ovaj koncert dobiva posebnu važnost i vrijednost.

Međimurska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu u dnevnim i tjednim tretmanima skrbi o djeci s razvojnim rizicima i teškoćama kao što su teškoće autističnog spektra, sindrom Down, usporeni govorno-jezični razvoj, višestruke teškoće, neurorizici i senzorna oštećenja.

Kroz godinu se u MURID-ovo savjetovalište obrati 200-tinjak roditelja koji osjete zabrinutost, trebaju savjet, podršku ili rehabilitacijski proces za svoje dijete. ​Posebnost ovog koncerta za MURID je to što njega organziraju MURID-ovi roditelji čija su djeca korisnici rehabilitacijskih programa. Roditelji i djeca su upravo ta glavna pokretačka snaga MURID-a koja i ove godine poziva zajednicu na božićni dobrotvorni koncert ‘Roditelji, djeca i zajednica za MURID’.

​Zahvaljujući entuzijazmu i volonterskom doprinosu ​izvođač​a​ velikog srca u srijedu, 12. prosinca u 20 sati u Centru za kulturu Čakovec​ ugodne glazbene trenutke za vas će stvoriti Marija Jambrošić, Zsa Zsa, Željko Krušlin Kruška, Rebecca Posavec, Kumovi, Ljubavnici, Zodiac Band, Tragovi i Učiteljice.

U​laznice možete nabaviti na sljedećim ​prodajnim mjestima:
– City bar Prelog
– Pizzeria Šut Nedelišće
– RK Međimurka
– Caffe bar Brasil
– Parks Mursko Središće
– Centar za kulturu Čakovec
– MURID Čakovec

Dođite, oplemenite svoju dušu dobrom glazbom i dobrim djelom! A MURID je taj koji će vam u svakom trenutku uzvratiti stručnom podrškom i savjetom kada to bude najpotrebnije vama i vašoj djeci. Budite publika koja će podržati stvaranje sustava rane intervencije u Međimurju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije