MEĐIMUREC IDE DALJE

BRILJIRAO Čakovčanec Hrvoje Krištofić sjajnim pjevanjem u Zvijezdama ušao u TOP 12

Međimurec Hrvoje Krištofić 'rasturio' je odličnim nastupima i izborio ulazak među 12 najboljih

Nakon dviju raspjevanih, uzbudljivih i do kraja neizvjesnih večeri i duelskih borbi glazbenog showa ‘Zvijezde’, četiri mentorska tima i 21 kandidat nastavljaju svoj zvjezdani put. Samo je 12 karata za prolaz dalje, a tko će ih osvojiti, odlučit će žiri.

Žiri je na velikim mukama jer od 21 kandidata koji su prošli u duelu, moraju odabrati samo 6 koji prolaze u finalnih 12, a pravila su takva da svakom kandidatu žiri daje bodove od 1-5 pa onaj koji dobije 23 boda ili više, prolazi dalje.

Na pozornicu je stao Čakovčanec Hrvoje Krištofić, također iz Grašina tima, s pjesmom ‘Ljubavna’, Parnog valjka. ‘Volio bih da imaš malo emotivnih oscilacija, ali ti si 95% super i za mene si u top 12’, rekao mu je Grašo. Hrvoje je dobio 22 boda, no Petra mu je objasnila da tu nije kraj za njega jer može osvojiti prolazak dalje ako se iskaže u a capelli.

Nakon što je svih 11-ero otpjevalo svoje pjesme, krenula je borba za šest stolica. Svi oni koji su imali manje od 23 boda morali su pred žirijem otpjevati a capella pjesme. Nakon što su Andreja Radočaj, Hrvoje Krištofić, Slavica Marijan, Gabrijela Holjevac, Dario Duvnjak, Nikolina Perković i Jurica Jelača otpjevali svoje kratke izvedbe, žiri je morao odlučiti kojih dvoje od njih ide dalje. Žiri se na kraju odlučio pustiti u iduću fazu Gabrijelu Holjevac i naš Međimurca – Hrvoja Krištofića.

Tako je odabrano prvih šestero kandidata koji će u narednim epizodama zapjevati sa svojim mentorima. A kojih idućih šestero prolazi u TOP 12, gledatelji će saznati već sutra, od 19.45 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije