Vijesti / Društvo
Društvo
PREDAVANJE Policija će savjetovati starije osobe kako sigurno doći na misu zornicu
Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

UDRUGA SAMACA

PREDAVANJE Policija će savjetovati starije osobe kako sigurno doći na misu zornicu

Po završetku predavanja policijski službenici podijelit će nazočnima reflektirajuće trakice za nadlaktice kako bi bili što vidljiviji u prometu

Preventivnu akciju 'Biti vidljiv biti siguran' provest će Služba policije i Postaja prometne policije Čakovec, Policijske uprave međimurske u nedjelju, 2. prosinca s početkom u 18,30 sati.

- Policijski službenici će u Čakovcu, u Hotelu Park prisustvovati okupljanju osoba starije životne dobi Udruge samaca. S obzirom da 2. prosinca započinju jutarnje mise kojima je nazočan veći broj osoba starije životne dobi, koji se u pravilu kreću u doba smanjene vidljivosti prometnicama u svojstvu pješaka i u tamnoj odjeći, policijska službenica za preventivu Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa održati će kratko predavanje o stanju sigurnosti i opasnostima koje ih očekuju na cestama te važnosti označavanja reflektirajućim materijama s obzirom da su najranjiviji sudionici u cestovnom prometu.

Po završetku predavanja policijski službenici podijelit će nazočnima reflektirajuće trakice za nadlaktice kako bi bili što vidljiviji u prometu - poručuju iz policije.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!