NAČELNIK IZVRŠIO OBEĆANJE

MALA SUBOTICA Od danas u funkciji semafori na križanju kod ‘Mandlina’

- Pozivaju se svi građani na dodatan oprez te na poštivanje prometne signalizacije - poručuju iz Općine Mala Subotica

Opasno raskrižje županijske i državne ceste, ulica Alojzije Stepinca i Braće Radić (kod ‘Mandlina’), u Maloj Subotici više neće biti takozvana ‘crna prometna točka’. 

Naime, iz Općine Mala Subotica javljaju kako su nakon probnog rada od 2 tjedna, od danas su u funkciji semafori. – Pozivaju se svi građani na dodatan oprez te na poštivanje prometne signalizacije – poručuju iz Općine. 

Glavni investitor su Hrvatske ceste. Radilo se na semaforizaciji raskrižja, a paralelno s tim radovima, obavljali su se i oni na oborinskoj i sanitarnoj kanalizaciji, kao i obnovi javne rasvjete. Dotično je raskrižje projekt na kojem se dugo radilo i tražilo rješenje, a jedno od boljih bilo je semaforizacija križanja. 

Upravo to se i dogodilo baš kako je i najavljivao načelnik Valentino Škvorc. On je svojvremeno rekao da će zbog mnogih nesreća na tom križanju poduzeti sve kako bi se problem riješio. I u tome je uspio! 

– Molimo građane na povećani oprez prilikom sudjelovanja u prometu na navedenom raskrižju te pridržavanje nove regulacije prometa. Također skrećemo pozornost pješacima da poštuju svjetlosne oznake na semaforu i kolnik prelaze u trenutku upaljenog zelenog svjetla – poručuju iz međimurske policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije