Čep po čep, vreća po vreća

HUMANI POLICAJCI Prikupljaju čepove kako bi pomogli bolesnim Međimurcima

- Od srca svima zahvaljujem i uvjeravam vas da svaki ubačeni čep može nekome pomoći! - naglasio je predsjednik, Emil Vibović

Zaposlenici Policijske uprave međimurske, već četvrtu godinu zaredom sudjeluju u humanitarnoj akciji ‘Plastičnim čepovima do skupih lijekova’, koju organizira Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske. Istu je u Policijskoj upravi pokrenula Podružnica Strukovne udruge kriminalista za Međimursku županiju.

Proteklog ponedjeljka, 19. studenoga, načelnik Policijske uprave, Ivan Sokač i predsjednica Podružnice, Silvija Špicar predali su predsjedniku Udruge, Emilu Viboviću, zavidnu količinu sakupljenih čepova – tri vreće, svaka zapremine 120 litara.

– Od srca svima zahvaljujem i uvjeravam vas da svaki ubačeni čep može nekome pomoći! – naglasio je predsjednik, Emil Vibović.

– Zahvaljujem svim zaposlenicima na velikoj humanitarnoj gesti, te kako bi se i nadalje u našoj Policijskoj upravi učinkovito nastavilo s ovom hvale vrijednom akcijom, pozivam sve zaposlenike da i dalje sudjeluju u prikupljanju čepova – rekao je načelnik, Ivan Sokač.

– Čep po čep, vreća po vreća i stigli smo do šeste primopredaje ove sirovine. U tom smislu nastavljamo s aktivnostima usmjerenim na ekološko zbrinjavanje otpada i razvijanju hvalevrijednog humanitarnog djelovanja – riječi su Silvije Špicar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije