kazališni hit

FOTO Popularna Anđelka oduševila u Čakovcu s predstavom ‘Šta me snađe’

Anđelka u ovoj predstavi igra mladu bankaricu koja gradi karijeru i mora odabrati - čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri

Konačno je i publika u Čakovcu dobila priliku da vidi premijeru dugo najavljivane ‘masovne monodrame’ pod nazivom ‘Šta me snađe’. U utorak, 20. studenog u Centru za kulturu u Čakovcu, Anđelka je po prvi put glumila pred međimurskom publikom i izvela ovu sjajnu komediju. 

U monodrami ‘Šta me snađe’ Anđelka tumači čak 12 likova, a pisana je posebno za nju i pravi je kazališni hit već nekoliko mjeseci. Do sad je pobrala nepodijeljene simpatije u više od 90 izvođenja u zadnjih godinu dana. 

Dramski tekst potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro. Predstava je nastala u produkciji beogradske producentske kuće GMR.

Anđelka je najpoznatija po ulozi u seriji Andrija i Anđelka, a kako kaže, poželjela je upoznati svoju publiku i predstava je za nju uvijek bila san. Ona u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankaricu staru 32 godine, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može riješiti sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu. 

U nastavku donosimo nekoliko fotografija s predstave u Čakovcu…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije