JOŠ JEDNO PRIZNANJE

Prekrasna fotografija Miroslave Novak odabrana za kalendar DHMZ-a

- Baš sam ponosna što će se jedna od mojih fotografija naći na kalendaru, a i samim time što mogu promovirati naše malo divno Međimurje - kaže Miroslava

Nerijetko se na ekranima HTV-a u vremenskoj prognozi kao ilustracija pojave fotografije Miroslave Novak, naše foto-suradnice iz Pribislavca. To nije ostalo nezamijećeno…

– Poštovana gospođo Novak, veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako je fotografija koju ste prijavili na natječaj za najbolju meteorološku fotografiju Svjetske meteorološke organizacije odabrana za objavu u kalendaru DHMZ-a za 2019. godinu, vijest je koju je Miroslava ovih dana s radošću prihvatila.

– Baš sam ponosna što će se jedna od mojih fotografija naći na kalendaru, a i samim time što mogu promovirati naše malo divno Međimurje – bio je Miroslavin komentar.

Fotografiju koja će resiti kalendar donosimo u prilogu i radujemo se što upravo Miroslavine – ‘Mimine’ fotografije pune stranice našeg portala. A da bi nastale fotografije kojima se svi divimo iza potraga za njima stoje sati i sati lutanja, dobro oko i naravno smisao za lijepo, nadahnuto, a što Miroslavu krasi. Čestitke!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije