U KOPRIVNICI KUPOVAO HRANU ZA MAČKE

NEVJEROJATNO Muškarac preminuo usred trgovine, policija traži njegov identitet

Odjednom se srušio na pod kraj police s hranom za mačke. Pokušali smo ga reanimirati, ali nije bilo spasa. Pozvali smo hitnu pomoć, no mogli su samo konstatirati smrt.

Danas oko 9.50 sati, unutar poljoapoteke Graminea u Koprivnici na Florijanskom trgu, uslijed infarkta srca preminula je nepoznata muška osoba, za koju do sada poduzetim izvidima nije utvrđen identitet, piše PU Koprivničko-križevačke.

Kako doznajemo, u poljoapoteku je došao biciklom po foliju i hranu za mačke.

– Odjednom se srušio na pod kraj police s hranom za mačke. Pokušali smo ga reanimirati, ali nije bilo spasa. Pozvali smo hitnu pomoć, no mogli su samo konstatirati smrt. U šoku smo – rekli su nam iz Graminee, piše epodravina.hr.

Po njega je stiglo pogrebno poduzeće, a policija moli za pomoć oko njegovog identiteta, jer nesretnik sa sobom nije imao nikakve dokumente.

Radi se o muškarcu starosti oko 55 do 60 godina, sijede uredne kose, brade i brkova. Tamnije je puti. Obučen je u bijelu košulju, sivo-plavu jaknu i tamnije traper hlače.

Na nogama ima smeđe visoke cipele. Osoba ima kod sebe dioptrijske naočale. Na glavi je imao plavu šilt kapu. U trgovinu je došao svijetlo plavim starijim biciklom.

Policija poziva građane da bilo kakve korisne informacije koje bi upućivale na identitet preminule osobe dojave policiji na broj telefona 192 ili osobno najbližem policijskom službeniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije